Fotbal, fotbal si iar fotbal

Da, da… am urmarit la meciuri weekend ul asta incat numai asta am in cap la ora asta.
Dupa luni de zile de suferinta, in care nu am facut nimc decat sa ma plang de faptul ca ‘minunatul’ UPC nu ofera nimic interesant in materie de sport (un amarat de SPORT.RO – nici un campionat mai cum-se-cade si un Eurosport care in e mult prea general pentru gustul meu, aa… si era sa uit, un SPORT1 care ma inunda cu rugby), dupa toate astea cum spuneam, am descoperit America 😀
Noroc cu istetimea unora in materie de Internet. Asa ca iata-ma-s in fata a ore intregi de live din cele mai putenice compionate europene. Ieri n-am reusit decat vreo 3 meciuri in intregime si ceva bucati din altele. Astazi in schimb sunt la al 4-lea in acest moment plus finala africana in acelasi timp pe Eurosport 😀 Asadar … destul de bine, multumitor chiar 😛
Ce s-a intamplat? Pai:
Aston Villa a avut o repriza secunda de vis si de la 0-1 la pauza, a administrat un 4-1 sec celor de la Newcastle
Tothenham s-a chinuit pana prin minutul 60 cu lanterna din Premier League, Derby County ca apoi sa termine cu un incredibil 3-0 (raman la parerea ca fara Berbatov, viata lor ar fi mult mai grea )
Sevilla a aratat de ce este in stare dar numai o repriza in fata terfelitei Barca. Cu un Fabio Capel in zi de gratie(a maturat partea dreapta a Barcei si a si marcat golul echipei sale ), Sevila a intrat cu avantaj minim la pauza. Din pacate in a 2a parte a meciului, au redus motoarele si a dat sansa Barcelonei sa egaleze. Nu mai vazusem de mult Barcelona jucand si eram foarte curios daca toate zvonurile cum ca Barcelon este intr-un declin sunt adevarate. Din pacate – DA. Ronaldinhio nu a jucat nimic in a 2a repriza (in prima s-a intretinut cu colegii pe banca de rezerva), Henry nu a reusit nimic special pana cand a fost schimbat, iar ‘minunea’ Messi paote ca a alergat cela mai mult insa fara niciun rezultat.
Eu stiu ca au lipsit jucatori importanti ca Zambrota, Deco sau Etoo ca sa enumar numai 3 dintre ei, insa in aceste conditii, Realul poate planui linistita petrecerea pentru inca un titlu. Singurul care a aratat de ce este inregimentat la Barcelona a fost Valdes. Fara interventiile sale, Sevilla ar fi avut lejer un 3-0 la pauza.
Trecand la ziua de azi, m-am bucurat un pic pentru corectia aplicata de Manchester City eternei rivale Manchester United (2-1) chiar in templul fotbalului Old Trafford. Depsre meciul vedeta al zilei, asa cum era de asteptat, Chelsea – Liverpool, nu prea pot spune nimic. Un 0-0 destul de sec, facandu-ma sa mi adancesc ideea ca ambele echipe, ca si mai sus numita Barcelona, trec prin perioade nu asa de bune.
In schimb, marele Real a reusit sa ma impresioneze: 7-0!!!!!! cu ‘descultii’ de la Valladolid. Cu Guti in mare forma (2 goluri si 4 assituri) cu Raul si Robben si ei in mare forma, madrilenii pur si simplu nu au avut rival. Intr-adevar un meci care a meritat urmarit.
Acum ma uit la Valencia contra celor de la Betis. 2-0 la pauza pentru lilieci si 2 goluri bineinteles de la David Villa.
Cam atat ca e deja prea mult fotbal si mi pierd publicul feminin 😛
Astept cu interes saptamana viit cu meciuri din Serie A, dar si Uefa Cup.
PS: Fiorentina a facut 2-2 la Atalanta Bergamo in caz ca va intrebati ce a facut Mutu, iar Inter conduce cu 2-0 in min 70 pe terenul celor de la Catania – asta pt fanii lui Chivu. Niculescu a marcat singurul gol al formatiei sale (Duisburg), dar a pierdut cu 1-2 la Wolfsburg daca nu ma insel, iar Paraschiv a reusit primul gol in victoria celor de la Rimini (Serie B) pe teren propriu cu Ascoli (3-0).
Acestea fiind spuse, Noapte buna!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *