Coverciano vs Pipera

bergodi

E greu cand te scolesti la Coverciano sa faci fata unuia care are cunostinte in fotbal cat are maica-ta. E greu sa ii explici faptul ca sedintele tehnice dinaintea meciului si cele din pauza sunt pur si simplu pentru fine-tunning. Pentru a face mici modificari cu scopul de a imbunatati jocul echipei. Ii e greu sa inteleaga faptul ca a-i da in cap unui jucator inaintea meciului are un efect devastator in momentul cand respectivul jucator intra in teren. Ii e greu sa inteleaga faptul ca moralul ii va fi la pamant si va uita toate indicatiile pe care le-a primit de la antrenor.
Cand vii de la Coverciano nu ai cum sa vorbesti aceiasi limba cu cel venit din Pipera via Aleea Alexandru. Tu ai batut mingea pe maidane, el a manat oile. Te potrivesti intr-un singur loc: si tu si el ati mancat branza. Tu din supermarket, el direct de la coada oii. Aici te-a depasit. Partea proasta este ca nu activati niciunul in industria laptelui si a branzeturilor.
De fapt nu poti sa ai nicio pretentie la poporul roman!! De ce? Pai daca si seful Ligii ii tine partea? Cum dracu’ sa-ti poti face treaba asa cum ai invatat la scoala? Mai bine mergi in tara ta si antrenezi in Serie B. Este de o mie de ori mai corect si mai demn.

Join the Conversation

312 Comments

  1. Gorabet giriş adresi çevrimiçi bahis yapıp kazanmanızı sağlayan popüler bir platformdur. Gorabet’in güncel giriş adresi Gorabet Giriş‘dur. Gorabet’in sunduğu güncel hizmetlerden bazılarına odaklanacağız. Gorabet Canlı Destek ile başlayarak, site üzerinde yaşayabileceğiniz herhangi bir sorun veya soruya anında çözüm bulabileceksiniz. Ardından, 2023 Gorabet Bonusları hakkında konuşacağız ve yeni üyelerin nasıl avantajlı tekliflerle karşılandığını öğreneceksiniz.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *