Coverciano vs Pipera

bergodi

E greu cand te scolesti la Coverciano sa faci fata unuia care are cunostinte in fotbal cat are maica-ta. E greu sa ii explici faptul ca sedintele tehnice dinaintea meciului si cele din pauza sunt pur si simplu pentru fine-tunning. Pentru a face mici modificari cu scopul de a imbunatati jocul echipei. Ii e greu sa inteleaga faptul ca a-i da in cap unui jucator inaintea meciului are un efect devastator in momentul cand respectivul jucator intra in teren. Ii e greu sa inteleaga faptul ca moralul ii va fi la pamant si va uita toate indicatiile pe care le-a primit de la antrenor.
Cand vii de la Coverciano nu ai cum sa vorbesti aceiasi limba cu cel venit din Pipera via Aleea Alexandru. Tu ai batut mingea pe maidane, el a manat oile. Te potrivesti intr-un singur loc: si tu si el ati mancat branza. Tu din supermarket, el direct de la coada oii. Aici te-a depasit. Partea proasta este ca nu activati niciunul in industria laptelui si a branzeturilor.
De fapt nu poti sa ai nicio pretentie la poporul roman!! De ce? Pai daca si seful Ligii ii tine partea? Cum dracu’ sa-ti poti face treaba asa cum ai invatat la scoala? Mai bine mergi in tara ta si antrenezi in Serie B. Este de o mie de ori mai corect si mai demn.

Join the Conversation

505 Comments

  1. I highly advise to avoid this platform. The experience I had with it has been purely dismay and doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, find a trustworthy site for your needs.

  2. I highly advise to avoid this site. My own encounter with it has been only disappointment along with concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, look for a trustworthy site to meet your needs.

  3. I highly advise stay away from this site. The experience I had with it has been nothing but frustration as well as concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or better yet, look for a trustworthy service to fulfill your requirements.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *