Romania – Serbia 1.0

romanian supporters
romanian supporters

Din nou fotbal. De data aceasta nationala, echipa cu care tinem toti, care a adus cea mai multa bucurie prin prisma faptului ca pt ea ne bucuram cu totii, stelisti, dinamovisti, rapidisti, juveti sau timisoreni.
Meci greu, Serbia e pe val, cu jucatori extraordinari de la mari cluburi europene, dar si cu un antrenor pt care numele spune tot: ANTIC, Radomir.
Noi inca ne cautam; ne cautam de fundasi centrali, de mijlocasi de tot felul si de… de fapt nu, de atacanti nu ne cautam, cu toate ca Marica, in afara faptului ca joaca pt Stuttgart, nu prea face nimic (sper din tot sufletul sa intre intr-o pasa mai buna) :(.
Din 2 fraze sintetizam ca ei pleaca cu prima sansa. Si totusi jucam la Constanta adica, la noi acasa (mai putin conteaza locatia). Asadar meci de X. Nu-mi ramane sa spun decat ‘Mult noroc, baieti!’ pt ca restul se invata si se repeta la antrenamente.
Altceva vroiam sa va arat.
Gazeta a selectat, la sfarsitul unui articol despre Ion Voinescu, cateva mesaje de la fanii nationalei. Extraordinare!!! Le aveti mai jos:

“Cînd eram mic, mama m-a trezit de trei ori din somn la 3 dimineaţa: să-mi iau pastila, să evacuăm blocul pentru că era cutremur şi pentru că România s-a calificat din grupe în ’94”
Alex Constantinescu

“Într-o perioadă în care rămînem fără serviciu, în care viaţa de zi cu zi e tot mai grea, rămînem cu speranţa că VOI, ECHIPA NOASTRĂ NAŢIONALĂ, ne aduceţi o rază de soare”
popescu cosmin vali

“Se zicea de generaţia lui Hagi că era şi de voi că nu sînteţi nici măcar o umbră a acesteia. Nu trebuie să fiţi ca ei, trebuie să jucaţi cu sufletul şi să ne cîştigaţi respectul”
Răzvan

“Am avut şansa să văd un geniu, Hagi, şi pe locotenenţii săi, Răducioiu, Dumitrescu, Dan Petrescu în ’94, să văd cum România mătură pe jos cu Columbia şi Argentina. E vremea, băieţi!”
Marius Zamfir

“De la un meci cu Argentina ascultat la radio, la penaltyul lui Ganea din 2000, vizionat în genunchi cu icoana în mînă, şi pînă la o mînă ruptă de nervi după ratarea lui Mutu cu Italia. Trăim alături de naţională!”
Cristi

“Să fii suporter al naţionalei nu înseamnă să te bucuri la un gol şi să injuri la un penalty ratat. Să fii suporter al naţionalei înseamnă să îţi rupi tricoul de bucurie şi să ţipi pînă răguşeşti!”
christi

“Toată lumea ştie că la începutul meciului, de ziua planetei, se vor stinge luminile pentru o oră! Asta nu înseamnă că o să opresc şi TV-ul. Pentru naţională voi face rău planetei!”
Goe

“Naţionala e şi Hagi, şi Baratky, şi Mutu, şi Dinu. Dar naţionala, pînă la urmă, sîntem noi, cei care în nopţile de pe vremea lui Ceauşescu am sărit cînd a marcat Cămătaru pe Wembley”
matelito

“Jocul vostru să fie pe măsura devotamentului arătat de noi în peluză!”
Mircea Albu

Si unul de la mine: M-am culcat cu frica de a nu ma trezi la ora meciului cu Columbia. M-a trezit Topescu cand a tipat din toti plamanii pt primul gol. Sau era tata? Nu mai stiu. Oricum am prins reluarile de la primul gol si restul meciului. Am adormit fericit. La restul meciurilor i-am rugat pe cei de acasa sa ma trezeasca. Si acum tremur la vizonarea acelui meci sau la cel cu Argentina. Doamne, cum jucam……
La penaltyul lui Ganea sau la golul lui Petrescu (ambele impotriva Albionului) am sarit in sus de bucurie.
Aceste momente sunt clasice si 80% din cei care au urmarit aceste jocuri pot spune cu exactitate ce trairi au avut, unde erau si cum au sarbatorit dupa.
Pt zilele noastre, doar meciul cu Cehia mi-a ramas in minte. A si 2-5ul cu Danemarca. Dar asta e din categoria celalalta.
Probabil ca nu va ramane nici cel cu Serbia (fie ca invingem fie ca nu). De ce??? Nu mai comenteaza Topescu? Nu mai transmite TVR-ul? Va spun eu: nu se mai joaca fotbal. 🙁

Join the Conversation

1 Comment

  1. Разнообразието на нашите облекла за деца е невероятно! От весели принтове до интересни акценти, имаме нещо за всяко дете. Независимо дали търсите удобни дрехи за игра или спортни стилове за специални случаи, нашите облекла са перфектни за всякакви приключения. Разгледайте нашите колекции днес детски анцузи и впечатлете всички с вашия уникален стил.
    Онлайн магазин за качествени детски и бебешки дрехи-внос от Турция и от български производители. Магазинът предлага ежедневни и официални детски дрехи за …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *