Long time no see

e=mc2

Trecut-au zilele in care primeai un post la interval destul de scurt (stiu a fost perioada scurta in care s-a intamplat asta 😀 ). S-au schimbat multe: ministrii, antrenori, departamentul, taxa auto, provider-ul TV, anul, etc. A ramas la fel… nu mare lucru: tv-ul, notebook-ul (personal), marimea la pantofi si s-ar mai gasi.
Intr-un cuvant same shit!!! Ba si mai putin timp pt ale mele. Acum le am pe ale lor. Si sunt multe ca dracu’.
Dar sa trecem la ceva mai interesant. Chair acum ma uit la reprezentatia lui Giovani Becali la sport.ro. Nu e prima data cand tatucul tuturor transferulilor din Romania – legale sau ilegale – face circ intr-un live. Si are sa mai faca atata timp cat este invitat la emisiuni, atata timp cat posturile de profil vor continua sa i dea atentie. Nu spun ca este vina lor, dar spun ca atunci cand nu ai cu cine sa vorbesti mai bine nu mai vorbesti. Cam atat despre acest aspect.
Ca sa raman in domeniul fotbalului, ma distreaza la culme toata povestea cu stenogramele. Cu Gigi in prim plan el centrand, el dand cu capul. Am aflat ceea ce stiam deja, ca da bani ca unul sa joace dar da bani si ca altul sa nu joace. Ca face recomdari antrenorului in legatura cu echipa si ca isi injura prietenii de pahar asa cum faceti si voi cu ac prieteni. Partea hazlie este ca DNA-ul a devenit regizorul unui telenovele de succes. In fiecare zi/saptamana mai putem vedea un episod si mai ales sa facem 3-4-10 talk-show-uri pe marginea lui. Partea buna e ca ii invitam pe aceiasi protagonisti sa comenteze.
Sa trecem de la fotbal la.. politica ati zice, dar nu e cazul. De asta nu comentez. La handbal? Da, a murit Marian Cozma, stupid si cu asta-basta. Oricum nu mai avem ce face. Si tot handbal, Oltchimul si a schimbat antrenorul. Cica rivalizeaza cu Steaua la schimbat antrenorii (4 in 3 ani). Sper doar ca nu exista aceiasi prostie la nivelul de patronat.
Ce e mult strica, sper ca data viit sa fiu mai inspirat

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *