Romania Serbia 2.0-final

serbia_supporters

Oricum nu puteam vedea meciurile noastre, probabil ca erau si in perioada in care sunt la serviciu, Africa de Sud are decat o ora in minus fata de noi.
Cam asta e concluzia meciului, strugurii sunt acri!!!
Sunt acri cand joci cu Stoica fundas central, cu Codrea pe stanga in formula 4-3-3, cu un Cocis care nu a jucat decat 20min in actualul sezon la rusi (a se citi primele 2 etape, ca la ei de abia a inceut capionatul) si cu un Costea pe dreapta in conditiile in care el joaca pe stanga la Craiova. Nu mai zic nimic de Contra din respect pt cea de a2a repriza pe care a facut-o. Pacat ca in prima nu a dat 3 pase corecte, probabil ca a fost jucatorul care a pierdut cele mai multe mingi in primele 45min. Daca mai punem la socoteala ca de Mutu a avut grija Vidici iar Marica inca nu terminase de trimis bezele Ginei…… putem trage linie. Scor corect 0-2 la pauza si o galerie superba a oaspetilor. Pacat ca au rupt scaune.
S-a trezit Piturca la pauza: Radoi cu Stoica au facut rocada, iar argeseanul Tanase l-a facut pe Codrea sa para cel mai slab tricolor – a jucat perfect pe stanga in locul acestuia. Si s-a trezit si atacul: 2 atingeri de geniu din partea lui Mutu si a lui Marica ne-au dat sperante.
Dar faza fixa ne-a mai tras-o odata. Cu sau fara ofside. Chiar nu conteaza. Golul lui Stoica, impreuna cu repriza secunda buna nu face decat sa ii dea dreptul acestuia sa spere ca va mai juca in aceste preliminarii – pt statistica.
Una peste alta avem asa:
– 2 reprize total diferite cu scoruri corecte 0-2; 2-1;
– un Piturca lipsit de inspiratie la inceputul partidei;
– am scapat de grija de a economisi bani pentru Africa de Sud;
– se pare ca toti fotbalistii sunt bun la matematica dupa acest rezultat.

PS: Cred ca trebuie sa il vedem pe Max Nicu titular cu Austria, oricum nu mai conteaza. Asta ca sa vedem si noi ce stie….

Join the Conversation

1 Comment

  1. Aici la Sibiu se pusese un pariu. Dacă Romania câştiga, cineva ieşea afară până în stradă imbrăcat doar în drapelul naţional..

    damn.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *