Euro 2008 – Ziua 6

In: EURO 2008

13 Jun 2008

A doua zi din competitie rezervata grupei B a adus si o surpriza. Pentru unii mai mare pentru altii mai mica: Croatia a invins Germania fara drept de apel cu toate ca scorul de 2-1 poate fi considerat strans. De la croati s-a remarcat din nou Olic, un jucator care trage tot atacul sarbesc dupa el. Cu o aparare mai mult inexistenta si cu Lehmann un pic defazat la golul 2, Germania a fost o prada usoara. Astfel, Croatia este a 2a echipa calificata in urmatoarea faza a competitie alaturi de Portugalia, echipa pe care o poate chiar intalni in sferturi (putin probabil totusi)
De partea celalata Germania, care a aratat foarte bine in primul meci, si-a etalat limitarile astfel ca din echipa care promitea foarte mult a devenit o echipa buna si atat. E clar ca Germania nu este slaba, dar la fel de clar imi este ca in fata unui adversar de calibru, Germania sufera.

In al doilea meci al zilei, Polonia a suferit groaznic in fata Austriei in primele 20 de minute. Cu o aparare inexistenta, dar cu un portar exponential, Polonia a reusit sa preia conducerea pe iarba din Viena, dupa ce a scapat de ca prin urechile acului de 3 ori. De cealalta parte, Austria a acuzat socul celor 3 mari ratari si nu a mai arata nimic in joc minute in sir. Totusi, cu bunavointa, Lui Dumnezeu sau a arbitrului :) , veteranul Vastic, poate singurul jucator cu experienta necesara unei asemenea competitii a transformat un penalty penru a aduce un punct Austriei, primul punct al acestei tari la un turneu final european.
Rezultatul nu face decat sa pastreze sperante pentru Austria si sa le diminueze pe cele ale Poloniei in conditiile in care Polonia infrunta Croatia, iar Austria – Germania, in ultima runda a grupei. Slabe sperante din punctul meu de vedere ca una dintre cele 2 echipe sa se califice in dauna Germaniei

5 Responses to Euro 2008 – Ziua 6

Avatar

BoBo

June 13th, 2008 at 1:00 pm

Asteptam meciul de astazi de la ora 18 :))

Avatar

Adrian

June 13th, 2008 at 1:22 pm

Se termina 2-1 pentru Italia

Avatar

Adrian

June 13th, 2008 at 1:24 pm

Asta tinand cont ca ultimele 2 predictii ale mele au fost:

Elvetia – Turcia 2-1 si s-a terminat 1-2
Germania – Polonia 2-1 si s-a terminat 1-2

Avatar

BoBo

June 14th, 2008 at 7:40 am

QAsteptam simptome si pareri despre meciul Romaniei, nu vad inca comentarii

Avatar

sorin

June 14th, 2008 at 8:30 am

Gata, mestere, acum poti citi impresii despre ziua de ieri

Comment Form

About this blog

Un blog care ar fi updatat mult mai des daca as avea timpul necesar.