Euro 2008 – Ziua 6

A doua zi din competitie rezervata grupei B a adus si o surpriza. Pentru unii mai mare pentru altii mai mica: Croatia a invins Germania fara drept de apel cu toate ca scorul de 2-1 poate fi considerat strans. De la croati s-a remarcat din nou Olic, un jucator care trage tot atacul sarbesc dupa el. Cu o aparare mai mult inexistenta si cu Lehmann un pic defazat la golul 2, Germania a fost o prada usoara. Astfel, Croatia este a 2a echipa calificata in urmatoarea faza a competitie alaturi de Portugalia, echipa pe care o poate chiar intalni in sferturi (putin probabil totusi)
De partea celalata Germania, care a aratat foarte bine in primul meci, si-a etalat limitarile astfel ca din echipa care promitea foarte mult a devenit o echipa buna si atat. E clar ca Germania nu este slaba, dar la fel de clar imi este ca in fata unui adversar de calibru, Germania sufera.

In al doilea meci al zilei, Polonia a suferit groaznic in fata Austriei in primele 20 de minute. Cu o aparare inexistenta, dar cu un portar exponential, Polonia a reusit sa preia conducerea pe iarba din Viena, dupa ce a scapat de ca prin urechile acului de 3 ori. De cealalta parte, Austria a acuzat socul celor 3 mari ratari si nu a mai arata nimic in joc minute in sir. Totusi, cu bunavointa, Lui Dumnezeu sau a arbitrului 🙂 , veteranul Vastic, poate singurul jucator cu experienta necesara unei asemenea competitii a transformat un penalty penru a aduce un punct Austriei, primul punct al acestei tari la un turneu final european.
Rezultatul nu face decat sa pastreze sperante pentru Austria si sa le diminueze pe cele ale Poloniei in conditiile in care Polonia infrunta Croatia, iar Austria – Germania, in ultima runda a grupei. Slabe sperante din punctul meu de vedere ca una dintre cele 2 echipe sa se califice in dauna Germaniei

Join the Conversation

6 Comments

  1. Asta tinand cont ca ultimele 2 predictii ale mele au fost:

    Elvetia – Turcia 2-1 si s-a terminat 1-2
    Germania – Polonia 2-1 si s-a terminat 1-2

  2. QAsteptam simptome si pareri despre meciul Romaniei, nu vad inca comentarii

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *