Punct si de la capat

campioana

Am terminat campionatul acum 20 de minute.
Avem o campioana, probabail cea mai curata din secolul asta. Premiul merge la Urziceni.
Avem o mare perdanta, probabil cea mai surprinzatoare din acelasi secol. Premiul merge la Dinamo.
Avem o mare dezamagire, probabil cea mai infocata tot din secolul asta. Premiul merge la Craiova.
Avem o mare norocoasa, probabail cea mai cacacioasa (a se citit a mancat cel mai mult cacat) din secolul asta. Premiul merge la Steaua.
Am lasat la urma 2 echipe pe care cu greu le pot categorisi. De fapt m-am decis: Avem 2 mari prosti, probabil cei mai mari din fotbalul din zilele noastre. Premiul merge la egalitate de puncte la Marian Iancu si George Copos.
Sa ma si explic: unul a asteptat 6 puncte tot anul si pt ca ele vor veni l-a dat afara pe antrenorul care a adus-o pe primul loc in iarna, si ca totul sa fie fie OK, l-a dat afara si pe Balint, nu de alta dar chiar aveau sanse la campionat cu macar unul dintre ei.
Al doilea… mai are rost sa va povestesc? Hai sa v-o spun pe cea mai noua: Daca invingea in seara asta, Hizo era demis. In caz contrar el este pastrat. Logica? In postul urmator.
Si de final, sa ne si destindem: suporteriii rapidisti au afisat la inceputul meciului cu Poli Iasi, urmatorul mesaj: ‘Astazi nu va mai iertam, dupa meci va alergam’.
Auzind acest lucru, suporterii dinamovisti, sa nu ramana mai prejos, au decis urmatoarele: nu mai asteptam sfarsitul meciului, intram peste jucatori in timpul jocului. Si asa s-a intamplat 🙂
Revin peste cateva zile cu fotbalul de pe micile noastre ecrane si cu optiunile pe care le avem in functie de provider, incepand cu urmatorul sezon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *