Steaua si borna 1000

In seara asta, Steaua a reusit victoria 1000 din intrecerea interna. Fara doar si poate o merita cu prisosinta. Este cel mai titrat club romanesc si , dupa cum arata sondajele de opinie, clubul cu cei mai multi suporteri. Cu toate comentariile de genul ‘600 ale lui Ceausescu si 400 ale lui Becali’, sau alte pareri de la gura stadionului, Steaua, ramane Steaua. Aduce cele mai mari audiente posturilor TV, naste cele mai mari pasiuni si ramane cel mai puternic brand romanesc cand vine vorba de echipe de club.
Poate ca, pe langa Ceausescu si Becali, ar trebui sa aducem aminte si de Voinescu, Marcel Raducanu, Iordanescu, Duckadam, Belodedici, Hagi, Balint, Lacatus sau Radoi. Si ei fac parte din aceleasi 1000 de victorii, si ei au pus umarul la aceasta realizare.
Poate ca daca am lauda sau am critica mai mult jucatorii si nu conducatorii, fotbalul romanesc ar avea mult mai mult de castigat.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Ar trebui contorizate numai victoriile obtinute corect. Cea cu U Cluj ar fi fost victoria cu numarul 0001. Ganditi-va si la modul in care au ajuns fotbalistii invocati la Steaua. Bine, discutia se incheie la momentul infiintarii cluburilor Steaua si Dinamo, acesti limbrici departamentali.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *