Destination: Anfield Road, Liverpool

Au fost pe Ramon Sanchez Pizjuan, Mercedes-Benz Arena si Ibrox Park. 3 locatii de legenda ale fotbalului european. Au facut cunostinta cu stadionul unde Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni, cu arena ce zace la poarta, probabil, celei mai cunoscute marci de autoturisme din lume si au vizitat stadionul cu acustica cea mai buna din lume. Insa nimic nu se compara cu o vizita in templul fotbalului englezesc. Daca suporterii englezi pot spune fara sa exagereze ca dau clasa intregii Europe, suporterii lui Liverpool sunt cei care dau clasa intregului Albion. Anfiled nu este nici cel mai mare stadion din Anglia nici cel mai modern, insa suporterii cormoranilor sunt cei mai patimasi. Cand 45.000 de suflete formeaza un singur cor nu cred ca iti poti dori mai mult ca fotbalist.
Si asta ca sa vorbim numai de suporteri. Despre echipa nu cred ca are sens sa mai spunem ceva. Este echipa engleza cea mai titrata din Europa, ultima izbanda de acest fel fiind magnifica finala castigata in fata lui AC Milan la Istanbul, in 2005.
Asadar, pe 18februarie, cu fix 2minute inainte de inceperea meciului, draga PROTV, ai grija sa fim pe Anfiled si mai ales sa-ti rogi comentatorii sa amuteasca. Atunci vorbesc inimile celor 45.362 de suporteri. Enjoy it!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *