Cica toate lumea isi face Blog ca e la moda….

In: tot aia

24 Nov 2006

Eu am tot stat ferit de aceasta ocupatie plictisitoare de copil singuratic sau de ce vreti voi. Pana acum…

A reusit aseara unul sa ma impresioneze asa tare incat am zis ca tre’ sa mai spun si la altii nu de alta, dar a fost de mare angajament.

Asadar… Locatia: P-ta Romana, ora .. undeva seara, pe la opt juma’te. Dupa o iesire in oras, asta dupa o zi de munca, am avut inspirata idee sa iau un taxi ca sa ajung mai repede acasa. Asa ca plin de speranta m-am urcat in primul care mi a iesit in cale. Dupa ce ii spun omului unde vreau sa ajung, foarte calm imi spune: “auzi, nu te supara pe unde mergem catre Rahova?” eu repede “pe strada??” “pe unde pe strada ca la ora asta ne ia mai bine de o ora jumate sa ajungem acolo asa ca ar fi mult mai bine pentru tine sa iei metroul nu de alta dar te jupoi de bani si de nervi” . asa ca am iesit frumos din masina si m-am tirat acas’ incetisor cu tot cheful din lume. Totodata uluit ca taximetristul, cel mai al dracu prestator de servicii dintre astia cu care interactionam zi de zi, nu avea pofta sa mi ia banii.

Cu prima ocazie cand mai am ceva interesant de zis.. sigur aflati si voi…

2 Responses to Cica toate lumea isi face Blog ca e la moda….

Avatar

droopy

November 24th, 2006 at 12:19 pm

LOL.. in primul rand, la ce ora era de faceai o ora jumate pana acolo?…
oricum , cred ca a mai avut antecedente cu perosoane care s-au dat jos din cauza algomeratie, poate. oirucm bun, trebuia sa ii iei cartea de vizita ceva, parea de mare incredere.. 😀

Avatar

bogdan

November 25th, 2006 at 12:25 am

macar omu` a fost sincer…. 😛

Comment Form

About this blog

Un blog care ar fi updatat mult mai des daca as avea timpul necesar.