Punct si de la capat

In: tot aia

10 Jun 2009

campioana

Am terminat campionatul acum 20 de minute.
Avem o campioana, probabail cea mai curata din secolul asta. Premiul merge la Urziceni.
Avem o mare perdanta, probabil cea mai surprinzatoare din acelasi secol. Premiul merge la Dinamo.
Avem o mare dezamagire, probabil cea mai infocata tot din secolul asta. Premiul merge la Craiova.
Avem o mare norocoasa, probabail cea mai cacacioasa (a se citit a mancat cel mai mult cacat) din secolul asta. Premiul merge la Steaua.
Am lasat la urma 2 echipe pe care cu greu le pot categorisi. De fapt m-am decis: Avem 2 mari prosti, probabil cei mai mari din fotbalul din zilele noastre. Premiul merge la egalitate de puncte la Marian Iancu si George Copos.
Sa ma si explic: unul a asteptat 6 puncte tot anul si pt ca ele vor veni l-a dat afara pe antrenorul care a adus-o pe primul loc in iarna, si ca totul sa fie fie OK, l-a dat afara si pe Balint, nu de alta dar chiar aveau sanse la campionat cu macar unul dintre ei.
Al doilea… mai are rost sa va povestesc? Hai sa v-o spun pe cea mai noua: Daca invingea in seara asta, Hizo era demis. In caz contrar el este pastrat. Logica? In postul urmator.
Si de final, sa ne si destindem: suporteriii rapidisti au afisat la inceputul meciului cu Poli Iasi, urmatorul mesaj: ‘Astazi nu va mai iertam, dupa meci va alergam’.
Auzind acest lucru, suporterii dinamovisti, sa nu ramana mai prejos, au decis urmatoarele: nu mai asteptam sfarsitul meciului, intram peste jucatori in timpul jocului. Si asa s-a intamplat :)
Revin peste cateva zile cu fotbalul de pe micile noastre ecrane si cu optiunile pe care le avem in functie de provider, incepand cu urmatorul sezon.

Comment Form

About this blog

Un blog care ar fi updatat mult mai des daca as avea timpul necesar.