Zilele astea…

Dupa o saptamana de zile in care pe fluxurile de stiri cel mai folosit keyword a fost fara doar si poate ‘becali’, a venit in sfarsit un eveniment care poate tine prima pagina pe merit. Miscarile de strada/revolutia/lovitura de stat sau ce dracu o fi, ca deocadata nu mi dau seama, a reusit sa schimbe focusul mass-mediei de pe Aleea Alexandru, pe Chisinau. Problemele zilnice de la birou nu mi au permis sa citesc mai mult decat tilturile, cel mult subtitlurile stirilor asa ca ma pot numi habarnist in acest moment. O singura stire m-a frapat: cea legata de cenzura intenetului si de bruiajul telefoanelor mobile in zonele cu miscari de trupe. Mai mult de atat nici ca am sa zabovesc pe subiect. O singura intrebare ma macina? Cati dintre cei care prostesteaza au mers la vot?
Sunt sigur ca nu multi.
Si asta in timp ce altii se agita prin tara cum ca ar trebui sa-i sustinem… Get a life!!! Mai bine va uitati la Manchester United vs Porto, sunt sigur ca veti avea spectacolul asigurat. Si daca meciul de pe PRO TV nu va incanta, puteti oricand sa schimbati pe GSP TV la fotbalul autohton. Ce placere mai mare decat sa vezi ce bannere a mai inventat galeria Stelei cu privire la mul iubitul patron 🙂
Era sa uit… astazi a aparut impreuna cu Gazeta Sporturilor un DVD dedicat lui Nicolae Dobrin. Nu stiu cati l-ati vazut jucand insa va spun ca merita fiecare minut. Pentru astia mai tineri va spun doar ca asemenea eleganta nu am mai vazut decat la Zidane.
Tot legat de Dobrin, a fost lansat www.nicolaedobrin.ro
banner-dobrin-negru-468-60

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *