De ce e CFR pe primul loc?

Uitandu-ma la meciul de aseara am observat o echipa CFR care nu prea a aratat nimic. Si cand spun nimic ma refer la minutele in sir care au trecut dupa golul lui Trica, in care clujenii nu au iesit din jumatatea proprie decat prin mingi aruncate la intamplare fara un adresant precis.
Poate ca Steaua a jucat prea bine si atunci clujenii nu au avut loc de intors (se spune in fotbal ca joci atat de bine cat te lasa adversarul), insa asta nu scuza in niciun fel ocupanta locului intai din liga lui Mitica. E drept ca CFR este acolo pe baza jocului foarte slab prestat de celelate echipe in turul camionatului si nu vreau in niciun fel sa acuz Clujul de altceva insa este clar ca ulciorul nu merge de 2 ori la apa si ca diferenta de puncte se va micsora vizibil daca armata de straini nu va schimba ceva.
Mai am decat 2 idei de expus: portarul minune de Champions League si fundasul lui Rosenborg: in momentul cand iti bagi in poarta singur din corner si cand un fundas de 2m te intoarce de 2 ori pe metrul patrat (Golanski) nu vad cum de esti laudat si apreciat de toata lumea. Nu mai vb de golurile primite din careul de 6m, in cazul primului si de faptul ca nu au ajuns 2 mingi in fata de piciorul tau, in cazul lui Dorsin.
Promit sa urmaresc mai multe meciuri ale CFR ului si sper sa ma insel, iar ‘calitatea’ arata aseara de Cluj sa fi fost doar o intamplare nefericita
Pana atunci… asteptam cu interes meciul de diseara dintre ‘Chelsea de Romania’ si … chiar nu stiu cum se numeste oficial echipa de pe Bega 🙂
Hai Romania!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *