Ce mai e nou

Sa incep cu ceva usor, asa de vara….. Catedrala din Giurgiu a fost jefuita In sacul hotilor se gasesc acum si cateva obiecte din Patrimoniul National. No comment!
Alta: Din blogul lui Tolontan aflu cum ca Media Pro va inchide Ziarul Clujeanunul incepand cu 9 iunie . Nu l-am citit niociodata, nici macar nu stiu cum arata. E clar ca nu as putea sa spun daca imi placea continutul sau nu. Dar faptul ca o plublicatie se inchide e clar ca nu e o veste buna! Asta dupa ce Sport Total s-a inchis acum cateva saptamani. Sa fie din cauza Internetului? Sunt sigur ca nu… Este sigur din cauza nivelului cultural pe care il are romanul. Cand vom intelege ca TVul nu este totul si ca nimic nu se compara cu savurarea cafelei de dimineata cu iz de tus proaspat…. Poate ca presa scrisa va avea mai mult succes.
Am zis ca prima stire e usoara.. se pare ca am gasit una si mai usoara: nu se accepta polonez neprotejat in Belarus. Hai ca asta e buna. trebuie sa recunosti ca e de-a dreptul hilar. Acum ce ma chinuie pe mine este urmatorul lucru: cum s-a ajuns aici? Ce a dus la aceasta decizie? S-au trezit ei ca sunt prea multe femei cu copii proveniti din polonezi? Nevermind … In alta ordine de idei.. tot in acea stire citesc cum ca unii turisti polonezi au fost intorsi de la vama cum ca nu au avut prezervative in bagaj. Pai de ce nu face guvernul de la Minsk un parteneriat cu o agentie non guvernamentala care sa asigura gumele necesare in fiecare punct vamal? Astfel vine polonezul si zice: “N-am!!” vamesul ii da 2 (prezervative) si-i zice: “Acum ai!”.
Google imbunatateste serviciul Google Maps. De acum poti sa te asezi in mijlocul strazii si sa arunci o privire in susul si in josul ei doar ca sa ti fie mai usor. Stirea a venit pe 3 canale de stire la mine. De-a lungul am observat ca lumea sta cu ochii pe Google mai ceva ca pe butelie. Tre’ sa fie foarte mandrii domnii de-acolo. Sunt buricul internetului fara doar si poate.
Si ca sa nu ziceti ca sunt partinitor cu Google am una bucata stire si de la Microsoft: Se lanseaza Surface Computer. Este in link si o mica prezentare. Prima chestie care imi vine in minte: Este Logitech-ul in pericol? PS: Si stirea asta a venit tot pe 3 sau 4 feeduri. Poate e de vine D Conference.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *