Adrian Mutu – il migliore

Cam asta e titlul din Gazzeta dello Sport de azi. Ideea? Briliantul a fost ales cel mai bun fotbalist din Serie A in sezonul care s-a terminat! Felicitari!!! Multe felicitari!
Nu am fost si nu am sa fiu fan Mutu. sunt prea multi asa ca eu nu mai ma loc, insa daca el e in stare sa rezolve un meci al nationalei de unul singur atunci….. tot respectul…. ma bucur pt el pt ca ma bucur pentru fotbalul nostru. Faza proasta? De cateva zile pe toate canalele de stiri sosesc tot felul de tilturi legate de Adrain Mutu. Ba ca joaca pt echipa si nu pt el ba ca a avut nu-stiu-cate femei si toate una mai frumoasa ca alta, ba ca a primit nush ce Audi R8 de la sponsor nu stiu care, etc. Intr-un cuvant? ajungem de unde am plecat: acea sufocare de acum ceva vreme cand nu era jurnal de stiri in care sa nu vedem chipul Briliantului. iar aceasta mediatizare stie toata lumea la ce a dus: Chelsea – cocaine and so on.
Nu ma intelegeti gresit! nu cred ca ulciorul poate merge de 2 ori la apa in cazul asta, insa poate ca ar fi frumos sa nu citesc 3 stiri despre mutu. ci doar una care sa cuprinda esentialul.
Ca sa inchei vesel spun doar atat: Hai ROMANIA!! 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *