Ora de stiri…

In: tot aia

29 May 2007

Pe langa impresiile internationale legate de Cristi Mungiu si a lui pelicula, presa de azi , dar sui de ieri 😀 mai are si altceva….
Tiriac isi face Taj Mahal. Despre flerul in afaceri pe care l-a aratat Tiriac de-a lungul anilor nu cred ca mai are rost sa vorbim. Cifrele o spun de la sine. Ce mi a placut a fost naturaletea cu care spune ca nu ii e frica sa apeleze la altii atunci cand nu stie si ca are incredere in altii din acest punct de vedere. Ce nu mi-a placut a fost ca Madrid este locatia si nu Romania (asta ca sa nu zic Bucuresti). Cu aceaisi naturalete, tenismenul explica de ce nu Bucuresti: pt ca nu are timp pt o asemena investitie in Bucuresti. Buna, nu? Inca o data flerul de afacerist.
Ferrari vine in Romania. Mai precis isi face service in prima instanta si pe urma si un showroom. Si asta in conditiile in care numarul de bolizi italieni in Romania este de 28 inmatriculati si inca 10-15 neinmatriculati. Eu nu stiu ce insemna asta, insa daca ei vor sa vina la noi poate ca noi suntem ceva…
Vodafone Romania a ajuns la 8 milioane de clienti. intrebare simpla pentru voi: eu am doua abonamente pe numele meu. Sunt 2 din cei 8 milioane sau decat unul?
Deocamdata atat….

1 Response to Ora de stiri…

Avatar

Aurelian

May 29th, 2007 at 12:31 pm

aia cu tiriac, e buna.. stie el ceva.. dracu..

Comment Form

About this blog

Un blog care ar fi updatat mult mai des daca as avea timpul necesar.